Brudekjoler runier vores økonomi

Vi har over en tid planlagt vores bryllup, og det er alt sammen gået rigtigt godt, der er mange ting der skal planlægges og det koster alt sammen penge. Jeg er jo godt klarover at et bryllup ikke er gratis, og det havde jeg bestemt heller ikke forventet da jeg sagde ja til min kommende mand.

Men hvorfor skal brudekjoler være så vanvittigt dyrer, det er somom butikkerne udemærket godt ved at der ikke bliver sparet på den front her, og det irritere mig at de tager en kæmpe over pris for denne del af mit udstyr på bryllupsdagen. Jo jeg skal da være speciel og ja jeg skal da se hamrende godt ud, men hvorfor skal det koster et sted mellem 10 og 15.000 kr at få netop den kjole eller de kjoler jeg gerne vil have?

Jeg ved selvfølgelig godt at du ikke har noget entydigt svar på hvorfor brudekjoler skal være så stjerne dyrer, og jeg havde nok heller ikke forventet et godt svar på det. Jeg håber nok mere at der kommer en kommentar om hvor man kan finde billige brudekjoler eller bare brudekjoler til fornuftige priser, for de er bestemt også velkomne i vores budget 🙂

Her ses min drømme kjole, billedet er lånt fra http://www.lilly.dk/

Et tip til din brudekjole er at tag en lækker hofteholder inden under!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *