5 måder at spare penge på receptpligtige lægemidler – uhs kan være sjovt for alle

5

IndholdsfortegnelseDe grundlæggende principper for, hvordan man sparer på receptpligtig medicin – America’s Pharmacy Den bedste guide til 7 måder at spare på medicin

Der kan være en ækvivalent terapi til at forsøge, der er mindre kompliceret på budgettet. Relateret: Hvis du har taget nøjagtigt samme medicin i mange år, fortjener det at tjekke ind for at se, om du stadig har brug for den recept. “Sørg for, at du ikke betaler for medicin, som du ikke længere kræver,” dr. Gandhi foreslår.

Hvis du faktisk har foretaget en livsstil, der fungerer, kan det minimere dit krav om specifikke lægemidler. For rutinemæssige stoffer kan du overveje 90-dages belastninger.

Du køber stort set alle andre ting online, så hvorfor ikke tilføje medicin til din digitale indkøbskurv? Det er en fantastisk metode til at finde gode tilbud på forskellige andre varer, og de høje omkostninger ved recept har presset mange mennesker til at søge på internettet efter lavere omkostninger.

Hvis du bruger en certificeret apotek, kan det være. Det er dog let at utilsigtet erhverve falske piller. Før du får medicin online, skal du sørge. Prøv at finde kontaktoplysninger, hvis du har et spørgsmål til farmakologen, og til forskellige andre ideer er webstedet gyldigt som en fysisk adresse i U.S

Mere om at få receptpligtige medicin – sundhedsydelser.Gov

I partnerskab med Genius, Rx leverer vi levering af hjemmet på 4.000 af vores mest regelmæssigt fyldte medicin til alle 50 stater, generelt om 2 til tre dage find mere info. Du får regelmæssigt reducerede satser med også meget dybere prisnedskæringer på et par af de mest typisk udfyldte recept. Relateret: Uanset om du er dækket af forsikring gennem din virksomhed eller med Medicare -komponent D, dikterer din plan din forsikringsfradrag, hvilke medicin er dækket, og også din copay i apoteket tæller.

En lidt større regelmæssig månedlig betaling kan indebære en lavere fradragsberettiget eller forbedret medicindækning. Når en recept til enhver måned koster meget mindre, kan disse omkostninger annullere. Uanset om du har forsikringsdækning eller ej, er der valg til at reducere dine udgifter til lommen. Lad ikke de høje omkostninger være den faktor, du ikke tager dit stof!.

Billeder, der er givet af: Morsa Images/ Getty Images, SDI Productions/ Getty Images10’000 HRS/ Getty Images, Tetra Images/ Getty Images, Dutko/ Getty Images, MO, MO Productions/ Getty Images, Karl Tapales/ Getty Images, Andrey, Popov, Popov / Getty Images, Prostock-Studio/ Getty Images, The Excellent Brigade/ Getty Images, Westend61/ Getty Images, Kameleon007/ Getty Images, Kongresudgifter til forbrugsplan: “Receptpligtig medicin: Investering, brug og pris.”FDA:” At spare penge på receptpligtig medicin “,” FDAs generiske medicinprogram i 2020 var med til at sikre tilgængeligheden af ​​høj kvalitet, omkostningseffektive lægemidler midt i Covid-19, “” Generiske lægemidler: Spørgsmål: Spørgsmål & Svar, “” Orange publikation: godkendte lægemiddelprodukter med terapeutiske ækvivalensevalueringer “,” spurgte ofte bekymringer for den orange publikation, “” Første generiske medicingodkendelser.”Forbrugernyheder:” Online apoteker kan hjælpe dig med at spare enorme på receptpligtige medicin, “” 5 måder at spare på receptpligtig medicin.

“Genentech:” Præcis hvordan kan vi hjælpe dig.”Amerikanske diabetiske problemer Organisation:” Hjælp med diabetiske problemer priser.”Cancer Celler Financial Help Koalition:” Find hjælp fra organisationer, der tilbyder økonomisk eller praktisk hjælp.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *