Overrask knægten med et par fodboldmål i haven

Hvis man som lille knægt elsker at spille fodbold, så er der ikke noget som at få et par fodboldmål i sin egen have, som man kan rende rundt at skyde på. Det er fantastisk at kunne lave sin egen have om til en lille fodboldbane, og på den måde behøver man som lille dreng ikke undvære fodbolden, når man ikke er til fodboldtræning eller i skolen. Så kan man også spille, når man er derhjemme. Og for mange små drenge findes der ikke noget bedre end at løbe rundt og sparke til en bold.

 

Så hvis du godt kunne tænke dig at gøre din knægt kisteglad, og har i pladsen i haven til det, så er det da bare med at få købt sådan et par mål. Selvfølgelig kræver det lige, at din søn går op i fodbold, og at han elsker at spille det. Men hvis de to ting ellers er på plads, så kan du være sikker på, at han bliver ellevild, når man først ser de to mål. Så kan han ikke vente med at komme i gang med at løbe rundt og score på dem.

Der findes jo ikke noget sjovere, end når far vil være med i legen. Så hvis du endelig går ud og investere i sådanne to mål, så skal du være forberedt på, at du nok også kommer til at kridte skoene engang imellem. Det kan være sjovt at spille alene, men som lille dreng er der nu ikke noget som at rende rundt og spille fodbold med sin far. Det er det bedste i verden. Så husk at have tid til det, hvis du først bestiller målene. Ellers kan det godt være, der er en lille dreng, der bliver skuffet over dig på et tidspunkt.

Og selvom mange godt kan bygge et par fodboldmål selv (det er jo bare et par stolper med et net i) – så er det altså noget andet at få nogle rigtige mål, som kan holde til lidt mere. Hvis du har plads til det, så kan du jo også købe nogle decideret fodboldmål – det kan være 3 mands eller 5 mands mål, dem som vi også kender fra håndbold. Men du kan også godt købe et par små udgaver, hvis knægten ikke er så gammel endnu. Så vil han nok elske, at målene er på størrelse med ham selv.

Og så må du heller ikke glemme at skaffe ham en fodbold, hvis han altså ikke har sådan en i forvejen. Der er ikke meget ved at få to fodboldmål, hvis man ikke har nogen bold at spille med. Langt de fleste fodboldglade drenge har en bold, men det er jo ikke sikkert, at din søn har en lige på stående fod. Så husk for guds skyld at have sådan en med, når han får målene. Ellers er begejstringen nok hurtigt væk, når han ikke har noget at spille med. Så husk bolden også, hvis du investerer i et par fede fodboldmål.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *