Hvorfor skulle jeg ikke nyde livet i Sydfrankrig

Hvorfor skulle jeg ikke nyde livet i Sydfrankrig

Jeg har været selvstændig det meste af mit liv, og jeg var sp heldig at sælge min virksomhed til en god pris her sidste år. Jeg har derfor fået den frihed, at jeg ikke behøver at arbejde mere. Det er det jeg altid har drømt om, at jeg kunne trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet når jeg fyldte 50 år. Jeg har i en lang periode i mit liv, arbejdet rigtig mange timer, men jeg har så altid haft det sådan, at så skulle jeg også gå på pension tidligt. Endeligt så har jeg nu mulighed for at lave lidt præcis det, som det passer mig.Min kone døde desværre for 3 år siden, det var ellers planen at vi begge to skulle gå pension nu her, for så ville vi flytte ned til vores lejlighed i Nice. Alt var planlagt, og vi var rigtig glade da vi tog beslutningen om, at sætte virksomheden til salg. det var en kæmpe beslutning som vi ikke tog fra den ene dag til den anden. Det er jo hele vores livsværk, men desværre gik hun hen og døde, inden vi kunne flytte til vores drømme bolig i Frankrig. Det var rigtig hårdt, men jeg er nu kommet til den beslutning, at jeg alligevel vil flytte derned, for vi er kommet til at kende en del forskellige dernede efterhånden. Jeg er derfor sikker på, at jeg ikke lige kommer til at kede mig med det første. Jeg er også begyndt at lære sproget, så nu er det også muligt at mig at begå mig derned.

Jeg regner med at flytte derned til September når de fleste af turisterne er væk, for dem behøver der ikke lige være så mange af lige til en start. De kan altid komme senere. Jeg har også besluttet mig for, at jeg vil købe en bil dernede, for når man er der nede så meget, så er det for dyrt at benytte sig af billeje Nice som vi har benyttet indtil videre. Jeg har jo også brug for en bil hvert dag. Det kan godt være at jeg ikke skal noget hver dag, men jeg har bare på ingen måde lyst til at undvære en bil. Jeg har ladet mig fortælle, at man til nogle gode priser kan købe en bil derned, og heldigvis så er afgifter også en hel del lavere end man kender det i Danmark. Jeg har derfor besluttet mig til, at jeg vil have en lidt større bil, for på den måde så kan jeg også køre hjem til Danmark i den når lysten er der.

Jeg regner da med at jeg skal bo i Danmark om sommeren, for dels så elsker jeg Danmark når det er sommer, og dels så synes jeg det er lidt varmt nok, og lidt for mange turister i Nice i den periode. Det betyder sdog stadigvæk at jeg kan beholde min skattepligt i Frankrig, og der er en del at spare på den konto, og jeg fra stadigvæk det bedste fra de to lande.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *