Unge piger køber tøj og sender det brugt retur – Føj!

Unge piger køber tøj og sender det brugt retur – Føj!

Unge piger har fundet sig en fidus i at købe kjoler på nettet, hvilket der i sig selv ikke er noget galt i, men det de gør er at de tager dem på til fest, hvorefter de så sender dem retur til butikkerne igen – og det er bare ikke ok! Egentlig er det noget tid siden at jeg læste nyheden på nettet, og jeg tænkte når ja, det er da ikke mit problem, men så var det jeg faldt i dialog med min gode veninde som driver en netbutik og hun sagde “For min skyld må de godt sende dem retur, men jeg synes det er synd for de andre kunder for det er jo dem der ender med regningen”. Og det kan jeg egentlig godt se når hun siger det – de driver jo ikke butik for deres blå øjnes skyld, nej udgifter skal dækkes ind, og der er kun 1 til at betale dem og det er kunderne.

Så det er faktisk dig og mig der betaler for at unge pigers misbrug af returret i butikkerne!

Jeg er stor fan af nethandel og vil gøre hvad der står i min magt til at få stoppet den her amoralske måde at opfører sig på! Hvor er forældrene henne spørger jeg bare, og hvordan er det lige de har opdraget de børn til at opfører sig? Lad os tag kampen op sammen og fortælle de unge at det ikke er ok – husk det er os andre der betaler regningen!

Der bliver gjort rigtigt meget for at sikre forbrugernes rettighedder, men måske det var på tide også at gøre lidt for de handlende?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *