Overvejelser ved dine nye vinduer

Overvejelser ved dine nye vinduer

Nye vinduer er noget, der virkelig kan give et hus nyt liv. Intet kan få et hus til at se gammelt og slidt ud som dårligt vedligeholdte vinduer. Men når du skal have nye vinduer, er der meget, som du skal overveje, inden du finder frem til det produkt, der er det rigtige for dig.

Det vigtigste, du skal forholde dig til, er hvilket materiale, du vil have. Træ, plastik eller aluminium er her de mest normale valg. De forskellige materialer har forskellige karakteristika, hvilket giver forskellige effekter, men det vigtigste er, at du vælger det, du synes ser bedst ud. Træ kan eksempelvis give et klassisk, raffineret og smukt look, og dets ringere isoleringsevne kan opgraderes ved, at der indvendigt sættes aluminium til, så du får det bedste fra begge verdener! Der er frit valg på alle hylder og mange muligheder for at mikse og matche.

Når du vælger nye vinduer, kan det også være smart, at du tænker over vedligeholdelse. Ved træ ved du, at det er noget, der holder længe, men det er også noget, der kræver vedligeholdelse. Det skal males ca. hvert femte år. Ved plastik er der eksempelvis meget mindre vedligeholdelse!

Find den rigtige finansiering her: http://www.laaninfo.dk/lantyper/hurtig-laan/

Samtidig skal du også tænke over karmfelter, og hvordan vinduerne skal åbnes. Her er der flere valgmuligheder, såsom fast karm, topstyret vindue eller vendevindue, hvor alle forskellige muligheder har deres gode sider.

Få hulmursisolering med og spar penge!

Du kan spare penge, hvis du sammen med nye vinduer også får lavet ny hulmursisolering. Det er især smart i dag med de gode renter, hvor du kan få et kanon godt lån uden sikkerhed, og derved får råd til alt det, dit hus mangler – og der er gode penge at spare ved at få en god hulmursisolering.

Processen ved at give dig ny husmursisolering er forholdsvist simpel. Det, der sker, er, at man først tager enkelte mursten ud af ydermuren, og herefter blæser man så isoleringsmaterialet direkte ind. Dette lægger sig så i hulrummet mellem de to mure, hvilket gør, at varmen holdes bedre i huset. Dette lader sig gøre ved det, at materialet, isoleringen er lavet af, er dårligt til at lede varmen; herved kommer det altså ikke ud af huset, men bliver i stedet på den rigtige side af muren! En god husmursisolering gør så, at du sparer godt på varmeregningen.

Der er mange forskellige materialer at vælge imellem til husmursisolering. De har alle det tilfælles, at de er dårlige til at lede varme, men de er alligevel meget forskellige. Fælles for dem alle er, at de er på granuleret form, hvilket gør, at de kan blæses på plads. De mest normale former er mineraluld (stenuld og glasuld), flamingo og papirisolering.

Uanset hvad du ender med at vælge, så sørg for at tage en snak med fagmanden inden du træffer den endelige beslutning, han kan være med til at hjælpe dig med at træffe hvad der må være det helt rette valg. Der er utallige fagmænd der tilbyder denne service, ganske gratis. Hvis du er interesseret i at få en uforpligtende snak kan du med fordel besøge styrpaavarmen.dk hvor du får denne mulighed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *