Smarte covers til iPhone

Smarte covers til iPhone

Den anden dag fik jeg købt et cover fra TEZZO.dk, og jeg ville sådan set bare lige dele mine erfaringer med dem. Egentlig kan det måske være lidt misvisende, at jeg kalder det for et cover, for det er egentlig et såkaldt ”skin”, der vil sige, at det er en form for klistermærke, man klistrer på sin telefon, i stedet for de almindelige hardcase covers, man klikker på. Men sådan et, fik jeg altså investeret i, og jeg var til at starte med lidt mistroisk overfor produktet, da jeg modtog det, for når man er vant til at få en bunke silikone eller plastik med de almindelige cover til iPhone 4, kommer der i stedet fra Tezzo en pakke med nogle klistermærke af noget tyk folie. Det er alternativt, men samtidig også en lidt mere spændende løsning at bevæge sig ud i, end en omgang silikone. Når man sætter sit skin på, kan det godt være lidt svært at få det til at passe, men klisteret på det kan godt tåle at blive sat af og på nogle gange, inden man får det tilpasset ordentlig, og det fik jeg gjort i sidste ende!

iPhone 4 cover

Da det endelig blev sat ordentlig på, var det som om, at jeg pludselig havde fået en iPhone 4 af træ (Jeg havde bestilt et skin i zebra). Dette har lige siden fået en del blikke, da folk synes det er fedt og en helt ny måde at have en iPhone på. Hvis man vil have noget, der følger formen lige så godt som med de her skins, er det eneste alternativ nærmest, at man skal ned omkring sin iPhone-reparatør og få ham til at skifte hele bag- og forsiden. Sidst jeg tjekkede, kostede det 1200 kr. at få foretaget sådan en omgang, og så synes jeg derimod, at det er meget bedre lagt ud, hvis man giver 149 for et skin herinde, og så kan du få skiftet din telefons udseende ud 8 gange, før beløbet er ligeså højt som iPhone-reparatørens beløb.

Set i det lys er Tezzo en billig løsning, men man kan selvfølgelig godt finde produkterne billigere andre steder. Men de skins andre bruger er ikke fra 3M, og hvad man umiddelbart kan læse om 3M rundt omkring, så er det, at deres kvalitet ikke er til at gå fejl af, men prisen vist også er derefter, så det er klart, at de tager lidt ekstra for deres produkter, nu hvor de også bruger det ypperste materiale indenfor branchen. Så hellere betale lidt ekstra, nu hvor det ikke er så tit, at jeg bytter beskyttelsen, frem for at betale lidt for lidt, og så få noget beskyttelse, hvor de har sparet de forkerte steder (Jeg går ikke ud fra, at der er særlig meget beskyttelse i de papirtynde skins, jeg kan finde rundt omkring på de helt store sider!).

Jeg håber, at du kunne bruge mine erfaringer omkring Tezzo til noget. Jeg har i hvert fald været glad for mit køb hos dem, så jeg kunne forestille mig, at du også blev det.

Du kan se en masse iPhone covers fra TEZZO her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *