Er du til dyre eller billige kjoler?

Hvad ville forskellen være? Primært tænker man, at kvaliteten er anderledes, men hvad nu hvis jeg siger, at kvaliteten ikke er anderledes? – mange webshops reklamerer med, at de sælger billige kjoler, og når man så går ind og kigger på deres priser, så forelsker man sig måske i en kjole, men så får man også på prisen, og så bliver ens øjne store! 599-799,- kr for billige kjoler, og rigtig mange, inkl. mig selv smutter med det samme væk fra den side, og vil altid have i baghovedet fremover, at den side er uhyre dyr! Og så sidder man og tænker, hvorfor de overhovedet skriver at de har billige kjoler? Har du oplevet dette før? – Det er fordi at webshoppen ville lokke dig til deres side, måske du fandt noget andet du ville købe, men hvis man dissideret går efter billige kjoler, og webshoppen ikke har det, så er siden jo ikke interessant!?

Et tricks når man skal handle billige kjoler, eller bare kjoler i almindelighed, det er at man går en tur ud i en rigtigt forretninger og undersøger kjolen man har fundet på nettet. Ser og mærker kvaliteten og finder størrelsen, og checker prisen 😉 Hvis der er mange penge at spare, eller bare lidt penge for det har jo også ret, så hænger man den pænt på plads igen og går hjem og bestiller den fede flotte billige kjole på nettet.

Jeg kan tilslut anbefale at man bruger prissammenlignings portalerne, der er et hav af dem der ude, og de kan virkelig hjælpe dig med at spare en masse penge og med at finde de billige kjoler frem 🙂

Du kan finde billige kjoler her: http://www.dressme.dk/billige-kjoler.php

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *