Foråret nærmer dig.

Foråret nærmer sig, eller det er her vel faktisk allerede, og det er skønt. Vi er mange der har savnet solen og måske har brugt solariet engang for meget i løbet af vinteren. Ihvertfald så er solen kommet på himlen og vi er bestemt klar til at tag imod.

Når foråret kommer så betyder det også nye farver på modetøjet, vi har allerede set eksempler på hvad moden byder på lige nu, og det er i særdeleshed striber, mange kollektioner byder fortiden på kjoler med striber, trøjer med striber osv. Et stort stribet forår. Jeg spår dog at de meget farverige farver kommer til deres ret i år, vi så det lidt sidste år, men jeg tror på at det i år træder endnu mere i karakter. Det ses fx. på denne farverig kjolekjole som helt sikkert  bliver et hit.

Nu nævnte jeg i starten af mit indlæg mine solarie turer, men jeg tror faktisk også at spraytan kommer til at blive et størrer hit end det har været hidtil, jeg mener at det skyldes primært den stigende omtale og fokus på kræft og sol / solarier, hvilket også er helt fint, man skal bare i den forbindelse være opmærksom på at spraytan ikke hjælper på vinter depresionerne 🙂

Ihvertfald så gælder jeg mig meget til at se hvad foråret og sommerens store farve hit bliver, sidste år spådede store modeeksperter hvid til at blive det store hit, det blev det bare aldrig rigtigt, så man ved aldrig hvor moden drejer hen, det handler jo i sidste end om hvorvidt vi køber forårets farver 2011 eller ej.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *