Iphone 4 i hvid – den er godt nok lækker.

Jeg havde egentlig sagt til mig selv at der ikke skulle blogges om teknik på denne her blog, men man kommer nu engang ikke uden om at teknik i dagen Danmark også er mode. Min kærlighed er pt. faldet på den nye hvide Iphone 4.

Hvad er det egentlig ved de iphones der gør dem så populære, faktisk er det jo sådan at de altid er lidt bagefter med deres teknologier, men teori er at apple vælger at holde noget tilbage for hele tiden at kunne lancere en ny telefon, hvilket i sig selv er lidt irriterende, men alligevel fedt fordi det skal en trend omkring telefonen.

Den nye iphone 4 i hvid hitter simpelthen bare over alle de tidligere udgaver, med dens unikke design med de mange fede detaljer… og så selvfølgelig den hvide farve, ja i må meget undskylde men den slår simpelthen bare alle de andre telefonen på designet, ihvertfald dem som er fremme lige nu.

De tekniske detaljer skal jeg ikke kede dig med, men det skal da lige nævnes at den kan optage video i HD, jeg håber så også at der er mulighed for direkte til fx TV med hdmi udgang eller noget i den dur, og så kunne det være lækkert hvis de i denne her udgang havde taget nogle af HTC’s gode ideer, fx muligheden for at bruge telefonens internet adgang i et hotspot, det er virkelig noget jeg savner i min 3GS’er, man kan godt bruge den til internet, men så er det med kabel. Kærestens HTC’er kan brug WIFI til det samme.

Nu skal det hele jo ikke handle om teknik idag, der skal også være plads til at snakke om kjoler, sagen er desværre bare den at jeg er blevet lige lidt for træt (klokken er 2.02) til at hive en masse detaljer frem om mit seneste kjole indkøb. Det må blive en anden dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *