Ecco vinterstøvler – Det er sagen

Ecco er en dansk virksomhed, der producerer og sælger sko. Virksomheden blev grundlagt i 1963 i Bredebro af Karl Toosbuy, og har siden oplevet en massiv fremgang i salg og størrelse. I dag beskæftiger Ecco over 14.000 mennesker og havde i 2009 en omsætning på over 5 milliarder. Ecco’s sko produceres på egne fabrikker i Thailand, Indonesien, Portugal, Slovakiet og Kina, mens skoene primært sælges i Europa og Asien. I det store udvalg er blandt andet Ecco vinterstøvler, Ecco sko og Ecco sandaler. Ecco’s image er en blanding af komfort og stil, og selvom skoene er i god kvalitet, er de ikke dyrere end den almindelige forbruger sagtens kan være med.

Ecco vinterstøvler fås både til kvinder og børn, i mange forskellige farver og udskæringer. En af de mest populære Ecco vinterstøvler er Fast Trail Kids støvlen, der som navnet antyder er en børnestøvle. Dette par Ecco vinterstøvler har en ualmindelig god komfort og stødabsorbering, som gør den behagelig at gå i, også i længere tid ad gangen. Samtidig er den produceret i Goretex mambran, hvilket gør den 100 procent vandtæt og åndbar. At dette par Ecco vinterstøvler samtidig er med velcrolukning, så børnene selv kan tage dem af og på, er en ekstra detalje der gør vinterstøvlen utrolig smart og praktisk.

Et andet par Ecco vinterstøvler til børn, som også har disse funktioner og velcrolukning, er Snowboarder støvlen. Dette par har som sagt de samme funktioner som Fast Trail støvlen, men denne går dog en anelse længere op ad benet.

Ecco vinterstøvler til kvinder er også et stort forretningsområde for den danske virksomhed. Her har man også mange modeller, der gør det muligt for kvinden at vælge lige netop det par Ecco vinterstøvler der falder i hendes smag. Man kan blandt andet få en Ecco Winterzone Goretex, som er en skindstøvle der i kraft af dens Goretex overflade, holder alt vand ude. Det er samtidig et par smarte vinterstøvler, der signalerer stil og samtidig med de er meget praktiske. Modellen findes også i Ecco Winterzone, og altså ikke med samme Goretex overflade, men til gengæld en del billigere. Alt i alt er der ingen tvivl om at Ecco’s image med at producerer vinterstøvler med komfort og stil i højsæde, holder stik. Ecco vinterstøvler er kvalitetsstøvler, som samtidig er behagelige og praktiske at gå i.

Når du så har fået købt de fedeste Ecco vinterstøvler, skal du selvfølgelig også have en fed vinterjakke. Her anbefaler vi en Canada Goose vinterjakke. Det kan godt være at den er dyr, men den er til gengæld også mega varm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *