5 Gode råd til sikker nethandel

5 Gode råd til sikker nethandel

Jeg synes oftere og oftere man møder spørgsmål omrking hvor vidt en hjemmeside er sikker at handle på, det er primært på div. forums at folk spørger om andre har handlet der før. Den stigende efterspørgelse skylde jo nok at der er flere og flere der vælger at handle på nettet, både fordi det er nemt og bekvemt, men også fordi at det størrer omfang er blevet sikkert. Jeg er en af dem der ofte føler mig lidt usikker på jeg første gang kommer ind på en ny webshop, og jeg har derfor lavet mig nogen faste rutiner når jeg shopper på nettet, dem vil jeg gerne dele med jer andre, og så håber jeg at de kan være med til at give størrer tryghed omkring ehandel.

1. Jeg Googler altid virksomhedens navn, det giver et godt billede af hvad der findes af omtale på nettet omkring virksomheden.

2. Jeg kigger ofte efter e-mærket, er det der føler jeg mig mere tryg. (Husk at klikke på det for at se ehandelsesfonden’s hjemmesides godkendelse)

3. Jeg kigger altid efter anmeldelser af butikken på trustpilot

4. Hvis jeg er i tvivl om hvor vidt der er mennesker bag hjemmesiden så sender jeg dem en mail med et simpelt spørgsmål, hvis de svare indenfor en rimelig tid er det et godt tegn!

5. Jeg betaler altid med kort, for hvis forretningen er fusk har man nemlig indsigelses muligheder hos tidligere PBS som nu hedder Nets.

Hvis følger de 5 råd her så kan det ikke gå helt galt, og de er altså lige til at gå til.

God nethandel til jer alle sammen.

1 kommentar

  1. Hanne
    sep 10, 2011

    Rigtigt mange tak for det gode råd, det vil jeg helt sikkert huske næste gange jeg skal shoppe online 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *