Kort-kjole.dk kommer med gode bud på sikker nethandel

Kort-kjole.dk kommer med gode bud på sikker nethandel

Jeg har tidligere skrevet en artikel omkring sikker nethandel, her tidligere idag faldt jeg så over en endnu bedre guide til sikker nethandel, det er kort-kjole.dk.

Jeg synes det fedt at der bliver sat så skarpt fokus på nethandel og sikkerhed omkring nethandel, det er nemlig med til at skabe mere tillid til netbutikker, hvilket skaber mere omsætning til dem, hvilket så i sidste ende kommer forbrugerne til gode, forhåbentlig i form af lavere priser og bedre service.

En af de ting som jeg ikke har sat fokus på i min artikel om sikker nethandel er at man skal huske og kigge efter hænge låsen når man er ved betalingsoplysninger, det er vigtigt fordi den indikere at der er skabt en sikker forbindelse imellem dig og den server der håndtere betalingskort informationerne. Det er vigtigt med en sikker forbindelse for at andre ikke skal kunne opsnappe dine kort oplysninger!

Nu er det jo december og som altid vil jeg godt lige slå et slag for at man køber sine julegaver online, det fede ved at købe julegaverne på nettet er at man slipper for den der kedelige julestress der altid rammer landet i december måned.

Jeg har set at flere og flere butikker på nettet er begyndt at tilbyde afbetaling, eller betal til februar løsninger i forbindelse med julehandlen. Jeg kan sagtens se det smarte i den fidus, for december er en hård måned rent økonomisk, hvis man har bare en nogenlunde almindelig familie så kommer man hurtigt af med 5000 kr. i julegaver og det er ikke sjovt. Jeg vil bare lige påpege overfor dem der nu bruger afbetalingsløsningerne til julegaver skal huske at det rent faktisk skal betales tilbage igen, og hvis man tager afbetalingen på mere en 11 månder så er vi gået ind i december til næste år hvor der igen skal købes julegaver før man er færdig med at betale, og det er jo ikke specielt sjovt. Slet ikke hvis man så igen til næste år køber gaverne på afbetaling, på den måde bygge man en ny gæld oven på den gamle julegave gæld, og det kan i sidste ende kun ende galt!

1 kommentar

  1. Rosenstand
    mar 19, 2012

    Afbetaling er for mange med en stram økonomi et skridt ned af en slidske, der ender i RKI og andet snavs. Jeg forstår godt trangen til at købe og eje, men det gamle ordsprog om at sætte tæring efter næring er altså ikke helt skævt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *