Mit tøj er blevet for småt

Mit tøj er blevet for småt

De kolde vintermåneder har taget hårdt på min vægt og må nu erkende at meget af mit tøj er begyndt at sidde ret stramt. Selvom jeg rigtigt godt kunne tænke mig noget nyt tøj, så har jeg besluttet at der skal gøres noget ved vægten, så jeg kan passe mit gamle tøj og så kan jeg købe noget nyt når jeg kan det. Det er også med til at motivere mig, at jegførst kan købe noget nyt tøj, når jeg er tilbage på min gamle vægt.

Vægten og forbruget skal ned

En af de helt store grunde til at jeg har taget så meget på, er at jeg har købt alt for meget fastfood. Det er virkelig noget jeg har kunne mærke på pengepungen og desværre også på sidebenene. Derfor så er min målsætning at jeg skal have begge ting, sat kraftigt ned. Jeg er først og fremmest begyndt at lave en madplan for ugen. Her indgår både min madpakke og mine måltider til aften. På den måde kan jeg planlægge mine indkøb, hvilket giver en hel del besparelser. Jeg er desuden begyndt at veje min mad, så jeg har et overblik over hvor meget jeg spiser og så jeg kan sørge for jeg ikke spiser mere end nødvendigt. Jeg har det nemlig sådan jeg spiser, indtil der ikke er mere.
Jeg har købt en vægt fra Vægteeksperten, hvor jeg også har købt en badevægt tidligere.
Dette var hvad jeg ville gøre for at få mit forbrug ned. Umiddelbart virker det overskueligt, så er spørgsmålet bare hvor længe jeg kan holde det 🙂

Motionsvaner

Jeg har de seneste par år ikke dyrket så meget motion, og specielt ikke i vintermånederne, hvor jeg har svært ved at motivere mig til noget som helst. Dette er nok også grunden til de ekstra kilo jeg har fået på sidebenene. Men nu er vejret blevet godt og man kan begynde at færdes ude, uden at man fryser halvt ihjel. Jeg har derfor besluttet jeg vil begynde at løbe. Jeg har tidligere spillet en del håndbold, så jeg burde have grundformen i orden, så nu skal de bare støves af.
Mit mål er jeg skal løbe en halvmaraton indenfor de næste 6 måneder. Så jeg har fået lavet et specielt løbeprogram hos en af min fars kammerater, der selv løber maraton. Det er bygget op på man starter roligt ud og så bygger man hele tiden på, så man hele tiden forbedrer sig. Det ved jeg selv er meget vigtigt både for kroppen, men bestemt også for ens motivation, at man hele tiden føer man rykker sig et skridt fremaf.

Nu er spørgsmålet så bare om jeg kan holde, planen. Men jeg elsker at shoppe og købe tøj, så jeg er sikker på det kan  motivere mig, at jeg ikke må købe nyt tøj, før jeg har tabt mig.
Planen er der, motivationen er der (i hvert fald lige nu), så nu er det bare at komme i gang 🙂

 

1 kommentar

  1. Camilla
    aug 3, 2012

    Stort tillykke med dit vægttab, det er ikke altid lige nemt. Jeg svinger selv utrolig meget i vægt og ville gerne lige af med 5-7kg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *