Tilbudsuge med kø tilbud i babysam

Puha, det er dyrt at komme forbi babysam, nok mest fordi der er så mange ting man skal have når den lille snart kommer. De har i denne her uge en maxi cosi babystol på tilbud, den er inklusiv isofix beslag og kostede kun 1998,- spar 700kr (jf. babysam priser). Det er nogenlunde billigt, men faktisk har jeg fundet det billigere i en webshop i UK, men så er der hele reklamtions problematikken, og den det var kun 150kr billigere i den webshop, så vi endte med at købe den i babysam.

Men når man sådan lægger vejen forbi babysam, så er der som reglen også en del andre ting man gerne vil have. Vi kom ud med pudslepude, aktivitetstæppe, sengetøj og meget, meget mere.

Man kan vende det og sige at man skal jo have det, og så kan man ligeså godt slå til imens der er et godt tilbud på netop det man står og mangler! Det ville jo være hjernedødt at skulle gå ud og give fuldpris om 1 mdn, fordi man ikke lige synes at det passede ind.

En af de helt stort poster i budgettet udover autostolen har været barnevognen, den har vi valgt at købe brugt, og det synes jeg bestemt godt kan betale sig. Der findes nemlig et kæmpe brugtmarked for den slags. Vi har på dba.dk, og fik en 2 år gammel emmaljunga vogn med en masse ekstra udstyr, som har stået inde for kun 3000kr! Super billigt for en rigtigt flot vogn! (Se nedenfor)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *