Er du på udkig efter den perfekte brudekjole?


Warning: Undefined variable $html in /var/www/vhosts/v-mode.dk/httpdocs/wp-content/plugins/sponsorposts/sponsorposts.php on line 32

At lede efter en brudekjole kan være en overvældende oplevelse, især hvis man leder efter den perfekte kombination af elegance, stil og komfort. Fra at finde den rigtige silhuet til at vælge det ideelle stof og farve, der er så mange faktorer at overveje, når du leder efter din drømmekjole, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Uanset om du er traditionalist eller risikovillig, vil dette blogindlæg give dig nogle tips til at finde den perfekte brudekjole!

Definitionen på den perfekte brudekjole for dig

Først og fremmest skal du overveje din kropstype og vælge en silhuet, der passer til det. For eksempel kan slanke figurer se fantastiske ud i næsten enhver form for brudekjole – fra lineære stilarter til A-linje, mermaid og ballettilstande. Hvis du har store hofter, kan det være en god ide at gå efter en A-linje eller ballkonfektionsstil, mens du skal holde øje med størrelsen på dine ærmer, hvis du har skuldre eller overarme. Find din drømme brudekjole hos Kongsgaard Bridal.

Sådan finder du den rette kjole

Der er flere ting, man skal tænke over, når man skal finde den helt perfekte brudekjole. Du bør især tænke på følgende:

Stil og design: Overvej, hvilken stil du er tiltrukket af, og lad ikke dine modetendenser overse. Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til dig eller den æstetiske stemning for begivenheden, skal du tale med en brudekonsulent, der kan give dig forslag og vejledning.

Materiale: Vælg et materiale, der er komfortabelt og stilfuldt – tænk på silke, satin, chiffon eller taffeta. Det er en god ide at holde sig til de stoffer, der vil se godt ud på din krop.

Farve: Overvej farver, der passer til begivenheden og skærme den del af året. Du har brug for en farvetone, som du er glad for og som komplimenterer din hudtone.

Størrelsen er også vigtig: Du skal finde den kjole, der passer dig perfekt og giver øget selvtillid. Se ikke på størrelse, men mål dit talje-/brystområde for at sikre en god pasform.

Prisen er afgørende: Det er vigtigt at have et budget, når du køber en brudekjole. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så du bør ikke forsøge at spare på udgifterne for enhver pris – især når det kommer til brudekjoler. Til gengæld kan du også finde billige brudekjolemuligheder, der ser fantastiske ud!

Den skal være praktisk og unik: En drømmekjole skal ikke kun se godt ud, den skal også være praktisk og let at bevæge sig i. Undersøg også de forskellige brudekjolemuligheder for at finde noget unikt, der gør din drømmekjole ekstra særlig. Det kan være et skåret halsudskæring, en slangebund eller en overdimensioneret lomme – alle detaljer, der får kjolen til at stråle!

Uanset om du går efter unikke detaljer, et klassisk look eller en traditionel stil, skal du sørge for at vælge den brudekjole, der får dig til at føle sig smuk og selvsikker på din store dag.

Skal du giftes? Så skal dit jakkesæt være skræddersyet


Warning: Undefined variable $html in /var/www/vhosts/v-mode.dk/httpdocs/wp-content/plugins/sponsorposts/sponsorposts.php on line 32

Er du så heldig at skulle giftes, er du højst sandsynlig på udkig efter et flot jakkesæt–og det skal naturligvis være skræddersyet. Der er i forvejen et hav af ting at planlægge og holde styr på til et bryllup, og derfor er det en fordel at lade dygtige fagfolk skabe dit jakkesæt, så du står helt skarp på din store dag.

Hvorfor skal du vælge et skræddersyet jakkesæt?

Hvis der en dag, hvor du har lov til at iklæde dig dit stiveste puds, er det på din bryllupsdag. Her vil du helst undgå en jakke, der strammer, eller busker der er lige lidt for korte. Med et skræddersyet bryllups jakkesæt er du garanteret, at dit tøj sidder helt perfekt og er super behageligt at have på–også hvis du normalt ikke går i jakkesæt. Tøjet bliver syet unikt til dig og din krop ud fra dine kropsmål, og hvad du foretrækker i forhold til pasform.

Når du får tøjet til din bryllupsdag specialsyet, har du mulighed for at vælge netop det design og stof, du bedst kan lide, uanset om dine præferencer ligger i den helt klassiske afdeling, eller om du foretrækker noget lidt mere vovet. Samtidig får du kompetent vejledning og rådgivning af det firma, der skal stå for dit jakkesæt, så du vælger helt rigtigt.

Udover selve designet og stoffet, kan du også vælge at tilføje detaljer i form af dine initialer broderet på skjorten eller jeres bryllupsdato i jakken. På den måde bliver dit jakkesæt helt unikt og personligt.

Sådan foregår processen

Når du vælger at få bryllupstøjet skræddersyet, starter hele processen med en opmåling, hvor alle dine mål kommer på plads. Herefter vælger du designet og metervaren til dit tøj. Tøjet bliver nu produceret, hvilket kan tage alt fra tre til seks uger, så sørg for at være ude i forholdsvis god tid. Når tøjet er færdigt, kan du komme til fitting hos firmaet eller få det sendt direkte hjem til dig. Er der behov for tilpasning, klares det.

Med dit specialsyede jakkesæt tilfører du din store dag lidt ekstra luksus, og du bliver klar til at sige “ja” til din udkårne med stil.

  

Pynt til dit drømmebryllup


Warning: Undefined variable $html in /var/www/vhosts/v-mode.dk/httpdocs/wp-content/plugins/sponsorposts/sponsorposts.php on line 32

Når man skal giftes, er der mange store drømme på spil for både brudden og brudgommen. De drømmer begge om at afholde det perfekte bryllup, hvor alt er gennemtænkt og ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Der er mange overvejelser og beslutninger at træffe i den forbindelse, og det er alt fra farvevalg til bordpynt. Mange par søger også inspiration til den helt store dag på diverse websites såsom loq.dk 

Skab et flot helhedslook med bordpynt     

Selvom et bryllup først og fremmest handler om brudeparret og deres kærlighed til hinanden, er hele afholdelsen af brylluppet og det look, som brudeparret vælger til fest, også noget, der skaber ånd og personlighed på den store dag. Med smukke dekorationer, borddækning og bordpynt kan parret skabe deres helt eget personlige univers, der illustrerer noget omkring dem som par. Det kan være, at de har rejst meget sammen og dermed ønsker at vise dette via bordpynten. Eller de har en båd sammen, som de sejler rundt i og dermed ønsker at skabe et maritimt tema for borddækningen. Det er faktisk kun fantasien her, der sætter grænserne.  

Dæk bordet med tematisk bordpynt      

Hvis parret som nævnt har rejst meget sammen før de blev gift, kan de med fordel dekorere bordet med bordpynt, der viser dette tema. Det kan for eksempel være små miniaturemodeller på midten af bordet af de byer, som de har besøgt. Her kan gæsterne kigge på en minimodel af Eiffeltårnet, Det Skæve Tårn i Pisa eller Vatikanet i Rom. Servietterne kan være købt i de forskellige lande og bordkortene kan også have en lille tegning af et landkort. Blomsteropsatsen kan være fyldt med flag fra de lande, som parret har besøgt. På denne måde kan gæsterne få en god snak i gang om de lande, som de selv har besøgt og de oplevelser, som de havde herfra. Samtidig er det en god måde at lære brudeparret endnu bedre at kende.  

Bordpynt i maritimt tema    

Har parret en båd, kan de også lave noget maritimt pynt til deres bryllup. Servietterne kan være blå, og man kan lægge nogle små reb ved hver tallerken og en lille leg med, at gæsterne skal lave forskellige råbåndsknob eller andre måder at binde rebet på, som var de ombord på sejlbåden. Det kan skabe megen morskab at skulle finde ud af dette og samtidig være en god ice breaker overfor bordherren eller borddamen, som man ikke kendte i forvejen. Her kan man også komme til at snakke om sejlads, havet, stranden og rejser til lande ved kysterne. Det kan tage nogle interessante drejninger med samtalen, når bordpynten giver spændende og anderledes associationer. Dermed bliver tankerne sat på rejse og det er nemmere at konversere under festen.  

Bordpynt i smukke farver  

Udover tematisk bordpynt, der giver et personligt udtryk fyldt med ånd til brylluppet, kan man også tænke i farvekombinationer, der siger noget om parret, og som parret selv vælger. Med personlig bordpynt er man i hvert fald sikret et bryllup lige i brudeparrets ånd.