Alt til dine negle i Indigos produktudvalg


Warning: Undefined variable $html in /var/www/vhosts/v-mode.dk/httpdocs/wp-content/plugins/sponsorposts/sponsorposts.php on line 32

Har din yndlingsneglelak efterhånden givet op? Mangler du inspiration til, hvordan du bedst plejer dine negle? Så er du kommet til det rette sted. Nedenfor giver vi dig en guide til Indigo produkter, og vi hjælper dig med at komme godt i gang med din neglepleje og finde en farve, som perfekt passer til dig. God fornøjelse!

Indigos produkter

Indigo Nails Lab er globalt set én af de største virksomheder inden for den professionelle skønhedsindustri. Virksomheden blev etableret i Polen tilbage i 2011, og i dag har Indigo et distributionsnetværk, som omfatter hele 40 af verdens lande. Indigo har i løbet af det seneste årti vundet en lang række priser for deres produkter, og dét skyldes to ting. For det første specialiserer Indigo sig i både pleje, polering og lakering af negle. I deres udvalg finder du med andre ord alt, du har brug for, for at kunne give dig selv en professionelt udseende pedi- eller manicure. For det andet er Indigos produkter alle fremstillet i høj og holdbar kvalitet – og endda til en pris, der er til at betale. Indigos produkter kan grundlæggende set opdeles i otte kategorier: Gelpolish, UV gele & akrylgel, akryl, almindelig neglelak, væsker & prep, tilbehør & værktøj, nail art og home spa. Trænger dine negle til lidt ekstra kærlighed, kan du med fordel undersøge alle kategorier og købe godt ind, så du har til plejen både nu og på sigt. Smukke negle kræver tid, tålmodighed og vedholdenhed.

Sådan plejer du dine negle

Neglepleje har mange komponenter, og hvis du har besluttet dig for at begynde at passe bedre på dine negle, gælder det om at få skabt en god rutine for dig selv. Først og fremmest bør du bruge negleolie to gange dagligt. Negleolie blødgør dine neglebånd, så de er nemmere at skubbe på plads, og olien har dertil en udglattende effekt på dine negles overflade. Sørg også for at klippe dine negle regelmæssigt, så de ikke bliver så lange, at de begynder at flække. Når du filer dine negle, bør du altid file i én retning, og når du fjerner gammel neglelak, bør du bruge den mildeste neglelakfjerner, du kan finde – helst uden acetone. Hold dig fra at kradse neglelakken af, da det ødelægger neglens overflade. Brug handsker, når det er koldt, når du vasker op, og når du gør rent. Og suppler disse gode vaner med kosttilskud som for eksempel zink og biotin.

Suppler ovenstående vaner med produkterne for Indigo for et perfekt resultat.

Sådan finder du den rette farve

Den ideelle farve neglelak afhænger særligt af din hudfarve. Hvis du har meget lys hud, vil du sandsynligvis se bedst ud med pastelnuancer på neglene. Har du en mellemtonet hudnuance, er hudens undertone dét, vi kalder varm. Det samme bør gælde neglelakken, som du med fordel kan vælge i typiske efterårsnuancer som brun eller mørkegul. For dig med mørk hud gælder det, at du faktisk kan bruge alle farver neglelak. Ovenstående er blot tommelfingerregler. Når du lægger neglelak, er det vigtigste selvfølgelig, at du lægger en farve, som du selv synes godt om. Og heldigvis er der masser af farver at vælge imellem i Indigos smukke sortiment.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *