Sådan matcher du farver

Sådan matcher du farver

N

Mørke farver

Der findes mange farvenuancer, og det er også det, der kan være med til at gøre det svært at finde ud af, hvad du skal sætte sammen. Du kan altid gå efter enten mørke eller lyse farver. Vælger du de mørkere farver, kan du tænke det lidt som tangenterne på et klaver. Vælger du en sort bluse, kan du med fordel vælge lysere bukser, og igen efterfulgt af mørke strømper og sko.

Start med strømperne

Hvis du er helt på bar bund, kan du starte med strømperne. Her kan sorte strømper være et fint og neutralt udgangspunkt, hvorefter du kan arbejde dig opad. Der findes mange sjove og anderledes strømper, der kan inspirere dig i forhold til dit outfit.

Klik ind på Socks4less og se det store og spændende udvalg af strømper, der passer til mange forskellige lejligheder.

Lyse og matte farver

Farvenuancer kan også have betydning på den måde, at de kan være meget lyse og skrigende i deres udtryk, men de kan også være mere neutrale. Her er det ligeledes vigtigt at matche de samme farvenuancer, så du ikke vælger en meget mat bluse, som du så kombinerer med skrigende gule bukser. I mange tilfælde vil du helt af dig selv opdage, hvis du har sammensat et outfit helt forkert på denne måde, for det vil ganske enkelt tage sig forkert ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *