Pynt til dit drømmebryllup


Warning: Undefined variable $html in /var/www/vhosts/v-mode.dk/httpdocs/wp-content/plugins/sponsorposts/sponsorposts.php on line 32

Når man skal giftes, er der mange store drømme på spil for både brudden og brudgommen. De drømmer begge om at afholde det perfekte bryllup, hvor alt er gennemtænkt og ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Der er mange overvejelser og beslutninger at træffe i den forbindelse, og det er alt fra farvevalg til bordpynt. Mange par søger også inspiration til den helt store dag på diverse websites såsom loq.dk 

Skab et flot helhedslook med bordpynt     

Selvom et bryllup først og fremmest handler om brudeparret og deres kærlighed til hinanden, er hele afholdelsen af brylluppet og det look, som brudeparret vælger til fest, også noget, der skaber ånd og personlighed på den store dag. Med smukke dekorationer, borddækning og bordpynt kan parret skabe deres helt eget personlige univers, der illustrerer noget omkring dem som par. Det kan være, at de har rejst meget sammen og dermed ønsker at vise dette via bordpynten. Eller de har en båd sammen, som de sejler rundt i og dermed ønsker at skabe et maritimt tema for borddækningen. Det er faktisk kun fantasien her, der sætter grænserne.  

Dæk bordet med tematisk bordpynt      

Hvis parret som nævnt har rejst meget sammen før de blev gift, kan de med fordel dekorere bordet med bordpynt, der viser dette tema. Det kan for eksempel være små miniaturemodeller på midten af bordet af de byer, som de har besøgt. Her kan gæsterne kigge på en minimodel af Eiffeltårnet, Det Skæve Tårn i Pisa eller Vatikanet i Rom. Servietterne kan være købt i de forskellige lande og bordkortene kan også have en lille tegning af et landkort. Blomsteropsatsen kan være fyldt med flag fra de lande, som parret har besøgt. På denne måde kan gæsterne få en god snak i gang om de lande, som de selv har besøgt og de oplevelser, som de havde herfra. Samtidig er det en god måde at lære brudeparret endnu bedre at kende.  

Bordpynt i maritimt tema    

Har parret en båd, kan de også lave noget maritimt pynt til deres bryllup. Servietterne kan være blå, og man kan lægge nogle små reb ved hver tallerken og en lille leg med, at gæsterne skal lave forskellige råbåndsknob eller andre måder at binde rebet på, som var de ombord på sejlbåden. Det kan skabe megen morskab at skulle finde ud af dette og samtidig være en god ice breaker overfor bordherren eller borddamen, som man ikke kendte i forvejen. Her kan man også komme til at snakke om sejlads, havet, stranden og rejser til lande ved kysterne. Det kan tage nogle interessante drejninger med samtalen, når bordpynten giver spændende og anderledes associationer. Dermed bliver tankerne sat på rejse og det er nemmere at konversere under festen.  

Bordpynt i smukke farver  

Udover tematisk bordpynt, der giver et personligt udtryk fyldt med ånd til brylluppet, kan man også tænke i farvekombinationer, der siger noget om parret, og som parret selv vælger. Med personlig bordpynt er man i hvert fald sikret et bryllup lige i brudeparrets ånd.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *