Optimer dit outfit 


Warning: Undefined variable $html in /var/www/vhosts/v-mode.dk/httpdocs/wp-content/plugins/sponsorposts/sponsorposts.php on line 32

Optimer dit outfit 

Er du af sted til konfirmation og ønsker at have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. vi forhandler et enormt sortiment af mange differentierende typer af slips her finder du brede slips, som en spasmager vil have eller smalleslips til en der ønsker at se skarp ud når man skal ind til jobsamtale. Her vil man uden tvivl finish dit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere dit slips og gør at ens look er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med familien? 

En af de hyppigste ting man anvender slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har vi den perfekte mulighed til dig der vil have med et anderledes juleslips. Her har vi et kæmpe udvalg af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke motiver.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der virkelig vil gøre noget mere ud af dit outfit. Her kan det være sejt at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis du ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit look er velovervejet og at ens forstand på tøj skinner igennem og vilimponere dine kolleger 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes ser du et gigantisk sortiment af slips i tonsvis typer. Her kan vi guide en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad der vil passe godt sammen. BalderClothes har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør overveje, hvis du skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

Vi går op i kvalitet og du kan se at de fleste af vores slips er lavet i silke, så det er let for dig at binde. Her opdager du samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ej er i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål får du en elegant accessorie, som er nem for en at anvende. Vores sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har tilføjet til dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe en, hvis de første par øller er kommet indenbords. Den assistere en nemlig ligeledes med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er du den farverige type, som nyder farver i din påklædning og har søgt efter en shop, hvor man kan købe slips i flere forskellige farver? Så bør man ikke lede længere, BalderClothes har slips i mange farver og sammensætninger. Både med striper og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *